Opbaren thuis Ulvenhout

Bij Uitvaartverzorging Van Gemert in Breda begrijpen we dat het thuis opbaren van een dierbare in en rond Ulvenhout een diep persoonlijke keuze is die veel troost kan bieden. Het biedt nabestaanden de kans om in een vertrouwde omgeving afscheid te nemen, wat kan helpen bij het rouwproces. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor thuisopbaring met alle benodigde ondersteuning en zorgvuldigheid.

  • Uitvaart in elke klasse en stijl
  • Intiem ingerichte aula
  • Thuisopbaring mogelijk
Wilt u meer informatie? Neem contact op
Begrafenis Breda

Wat zijn de mogelijkheden voor thuis opbaren?

Als uw uitvaartonderneming bespreken wij graag met u de verschillende mogelijkheden voor thuis opbaren. Traditionele opbaring in een kist met professionele koeling is een optie die wij verzorgen, waarbij de waardigheid van uw dierbare gewaarborgd blijft. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een meer intieme opbaring in eigen bed, met speciaal aangepaste koeling die zorgt voor een natuurlijke setting. Deze keuze kan vooral troostend zijn, daar het een gevoel van nabijheid en huiselijkheid biedt. U kunt er ook voor kiezen om de opbaring in ons eigen mortuarium te laten plaatsvinden voor de begrafenis of de crematie. Wij staan open voor uw persoonlijke wensen en bieden een respectvolle uitvaartzorg.

Bespreek uw wensen voor thuisopbaring met ons

Om de thuisopbaring volledig naar uw wensen te laten verlopen, nodigen wij u uit om uw voorkeuren met ons te bespreken. Bel ons via 076 521 28 68 om de mogelijkheden voor thuis opbaren te bespreken of vul ons contactformulier in. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het realiseren van een waardige en persoonlijke afscheidsceremonie.

Cookie instellingen